O NAMA


Tvrtka Sekundar usluge d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za sakupljanje, prijevoz, oporabu, recikliranje, skladištenje i trgovinu sekundarnih sirovina i neopasnog otpada na temelju dozvola izdanih od Ministarstva zaštite okoliša i prirode i Ureda državne uprave izdanih od Primorsko goranske županije.

Osnovani smo kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u zaštiti okoliša i znanja u radu s problematikom otpada i njegovog održivog zbrinjavanja te kao takvi već 20 godina uspješno sudjelujemo u zaštiti okoliša.

MANAGEMENT


Menadžment Društva čini Zoran Kinkela i Filip Valić, inžinjeri brodostrojarstva koji su ujedno i članovi uprave Društva.

Menadžment Društva pruža konstantni napor u širenju i unapređenju poslovanja kako bi se ostvario pozitivan rast i razvoj. Cilj Društva je postati lider na tržištu a uvjet tome je ulaganje u opremu kupnjom nove i modernizacijom stare opreme i strojeva.

Jedan od glavnih okosnica Društva su ljudski resursi. Briga za djelatnike jedan je od bitnih ciljeva menadžmenta te stalnim nadzorom i međusobnom komunikacijom menadžment djeluje na stvaranje pozitivne okoline za rad i daljnji razvoj. Od osnutka pa do danas društvo zapošljava u skladu są potrebama posla. Trenuto broji 47 djelatnika te se u skladu sa povećanjem posla očekuje i zapošljavanje dodatnih djelatnika.

 

ZAPOSLENICI


Sekundar usluge d.o.o. zapošljava preko 40 djelatnika.

Podržavamo suradnju i timski rad na svim poljima kao i učestalu edukaciju, sudjelovanje na brojnim seminarima na temu gospodarenja otpadom te na taj način donosi znanje i poboljšanje kvalitete pružanja usluga.

Briga o zaposlenima jedan je od prioritet kao i stalna edukacija djelatnika te brigu o njihovoj sigurnosti na radu.

parallax background

TEHNOLOGIJA, RAST I RAZVOJ


Kontinuirani ekonomski rast, neprestano ulaganje u tehnološku opremljenost i razvoj naše tvrtke zasnovan je na konstantnom procesu kapitalnih ulaganja, inovativnom razvojnom programu kako bi povećali ukupnu poslovnu učinkovitost s ciljem jačanja konkurentnosti.

Rezultat takvog djelovanja i glavni cilj su zadovoljni poslovni partneri koji nam se mogu obratiti s potpunim povjerenjem i sigurnošću. Naša briga za zbrinjavanje i rješavanje problematike Vašeg otpada uvijek nam je na prvom mjestu.

STRATEGIJA DALJNJEG RAZVOJA


Društvo prateći trendove na tržištu pruža napor u modernizaciju i usavršavanje s ciljem proboja na domaće i strano tržište.

Uvođenjem novih proizvoda i usluga te otvaranjem novih pogona za obradu glomaznog otpada nastojati će se ostvariti proboj na nova tržišta. Otvaranjem vrata europskog tržišta menadžment očekuju veći napori i ulaganje u marketing kako bi se cijelokupni marketinški plan društva ostvario.

Dobar marketinški miks i izbor strategije ključ su uspjeha u budućnosti koje menadžment prepoznaje i koje će primjenjivati kako bi se ostvario rast i napredak.

REFERENCE


Naši dosadašnji uspješni poslovni rezultati produkt su jasne poslovne vizije, stalnog stručnog usavršavanja i praćenja svjetskih trendova u zbrinjavanju neopasnog komunalnog, glomaznog i drvenog otpada. Korisnicima naših usluga nudimo isključivo kvalitetnu uslugu temeljenu na potpunom povjerenju i sigurnosti u radu.

Dokaz naše kvalitete očituje se i kroz posjedovanje certifikata sustava upravljanja okolišem ISO 14001-2015 te certifikata u području sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015.